Kunstmuseum aan zee Collecties van
de Vlaamse Gemeenschap
en
Stad Oostende

News

VACATURE : BEWAKINGSAGENT

Mu.ZEE vzw is een jonge dynamische organisatie, die nieuwe uitdagingen niet uit de weg gaat. 
Op dit ogenblik legt Mu.ZEE een werfreserve aan voor de functie van: 
BEWAKINGSAGENT 
CONTRACT (ON)BEPAALDE DUUR - NIVEAU D 

Je functie ? 

Als bewakingsagent maak je deel uit van een team medewerkers dat samen verantwoordelijk is voor de zorg voor de collectie én de zorg voor het publiek. Je bewaakt de tentoongestelde werken en draagt bij tot de zorg en de veiligheid in het museumgebouw. Je houdt toezicht bij in- en uitgaande transporten. Het bewakingsaspect staat centraal in de functie. 

Indien je niet als bewaker ingeroosterd bent, kan je ook ingeschakeld worden bij af- en opbouw van tentoonstellingen, aan het onthaal en in de museumshop. Aan het onthaal verkoop je toegangstickets en informeer je de bezoeker over welke tentoonstellingen er te zien zijn en je verwelkomt elke bezoeker op een warme en vriendelijke manier. In de museumshop sta je in voor de verkoop van boeken, postkaarten, merchandising,.. Je vult aan en maakt de bestellingen klaar. Licht administratief werk schrikt je niet af. 

Je bent flexibel en helpt waar nodig. Bij evenementen en nocturnes ben je een belangrijke ondersteuning. 

Je Profiel ? 

-Je dient een gedrag te hebben in overeenstemming met de eisen van de functie, burgerlijke en politieke rechten te genieten en medisch geschikt te zijn. Je voldoet aan het ideaalprofiel voor het uitoefenen van een bewakingsfunctie (zie www.vigilis.be) en hebt een gunstig psychotechnisch onderzoek afgelegd. 

-Je bent medisch geschikt voor de uit te oefenen functie, in overeenstemming met de wetgeving betreffende welzijn van de werknemers op het werk. 

-Je bent in het bezit van een algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent. 

-Je hebt een blanco strafregister en kan dit bewijzen door een uittreksel uit het strafregister attest art. 596.1 voor te leggen dat maximum 6 maand oud is bij aanwerving. 

-Inschrijven voor de selectie betekent dat de kandidaat zich automatisch akkoord verklaart voor het voeren van een veiligheidsonderzoek met het oog op het behalen van de identificatiekaart uitvoerende bewaking. 

-Je bent flexibel, enthousiast, klantvriendelijk, kordaat, weet van aanpakken en kan de handen uit de mouwen steken. 

-Je werkt volgens de openingsuren van het museum; werken op feestdagen en tijdens de weekends behoort tot het normale takenpakket en is voor jou geen enkel probleem. 

-Relevante werkervaring of museale ervaring is een pluspunt. 

-Er zijn geen diplomavereisten. 

Wat bieden wij ? 

Mu.ZEE vzw legt momenteel een werfreserve aan, wat kan leiden tot een vervangingscontract, een contract bepaalde duur, of een contract onbepaalde duur (afhankelijk van de specifieke noden). De verloning beantwoordt minimaal aan de afspraken in het Paritair Comité van de socio-culturele sector (PC 329.01). Het jaarlijks salaris (geïndexeerd) gaat van 23.155,3 euro tot 31.860,3 euro (voltijds, salarisschaal D1), afhankelijk van de voorgelegde anciënniteit. 

Bij je aanwerving gaan we op basis van tewerkstellingsattesten na hoeveel jaar relevante ervaring (en schaalanciënniteit bij overheden) je in eerdere gelijkaardige functies hebt opgebouwd. Die ervaring wordt meegenomen in de berekening van je brutosalaris. 

Verder biedt Mu.ZEE maaltijdcheques, gratis hospitalisatieverzekering (bij contract onbepaalde duur), vergoeding woon-werkverkeer, terugbetaling fietsverkeer. 

Hoe solliciteren? 

Stuur je gemotiveerd schrijven, curriculum vitae en kopie van de vereiste attesten naar vacatures@muzee.be met als onderwerp ‘sollicitatie bewakingsagent’, ten laatste tegen zondag 28 juni 2020. De eerste selectie gebeurt op basis van CV en motivatiebrief. Wie geselecteerd is, wordt uitgenodigd voor de mondelinge proef op dinsdag 7 juli 2020. 

Mu.ZEE draagt gelijke kansen en diversiteit hoog in het vaandel. Je wordt geselecteerd op basis van competenties. Kwaliteiten van mensen zijn doorslaggevend ongeacht geslacht, afkomst of handicap. Overview news >>